pühapäev, 8. veebruar 2009

Plaanid on selleks, et neid muuta!

Motellis, Kullarannikul

Päeval selline päike, mis vaatamata päikesekreemile naha lihtsalt ära kõrvetab


No nii. Pärast haledat tagasilööki Tai-Birma piiril tegime uue meeleheitliku katse Birmasse pääseda – seekord lennata. Uurisime välja, et Põhja-Tai suurimast linnast Chiang Maist lendab Mandalaysse (Birmas) Air Mandalay. Meil õnnestus kogunisti Air Mandalay esindaja mobiiltelefoni number hankida, aga sellele numbrile helistades selgus, et Air Mandalay on oma Birma lennud Chiang Maist teadmata ajaks peatanud...

Nüüd küll lausa kihvatas! Mis asi see siis olgu – kaua me ühte riiki püüame siin taga ajada! Kui ikka ei saa, siis järelikult pole praegu ette nähtud! Lähme parem kusagile mujale!? Ilmselt on paljud meist unistanud sellest, et saaks spontaanselt otsustada, et ostaks homseks lennupileti... kuhugi!? Aga meil ongi ju selline reis, et saame olla spontaansed, ehk kui vaja, siis mõne minutiga muuta oma reisi edasist kulgu. Kuna esmaspäeval (ehk 26. jaanuaril) algas Hiina uus aasta, siis tundus äge mõte sõita mõnda riiki, kus seda „korralikult” tähistatakse. Miks mitte Singapuri!?

Hasartsetena suundusime internetikohvikusse ja asusime läbi kammima lennupileteid Singapuri. Selgus, et järgmisel päeval lend Bangkokist Singapuri maksab vähem kui 1,000 krooni. Otsustatud! Birma aga... panime ootelehele:)

Tom

Kommentaare ei ole: