neljapäev, 4. detsember 2008

Geniaalsed itimehed

Varanasis, pimedas internetikohvikus


Oleme proovinud hiljuti kyll igati oma hea karma eest hoolitseda - pannes lilli ja kyynlaid Gangesele ujuma ning k@ies joogas ja reikis - kuid vaatamata sellele on otsustanud k@rgemad v@imud v@i IT-Jumalad meid kiusama hakata.

Algatuseks juhtus see, et kustutasin osad Kekris tehtud fotod ise kogemata @ra. @rge kysige miks - lihtsalt oli tunne, et fotokast v@ib pildid @ra kustutada. Kaotsi l@ksid unikaalsed v@tted minust Rajasthani rahvariietes ning turbaniga Tomist. Kahju!!!

K@ige tipuks otsustas eile katki minna v@line k@vaketas, kus peal on k@ik fotod. Minu instinkt oli mind @nneks varem hoiatanud ning n@dal aega tagasi tegin just koopiad teise v@lism@lu peale. Sellele vaatamata j@id kadunuks Udaipuri ning ka Varanasi senini tehtud pildid. L@hen t@na kohe uuesti fotojahile...

Loodan, et meie lugejad andestavad meile, et fotodega tuleb v@ike lynk sisse...

Kui keegi teab, mida t@hendab, kui v@line k@vaketas kysib: "Would you like to format disc?", et kas ma peaks vajutama "yes" v@i "no" ning kumb variant tagab, et ma k@ik fotod sealt uuesti k@tte saaks, siis olen vihjete eest t@nulik.

Endiselt hea karma eest v@itlemist j@tkates,

Marika

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See formattimise küsimus andmeid taastada ei aita, kuid ehk annab neid pilte veel taastada, kui jõuate Eestisse ja saate kõvaketta mõne itimehe kätte antud.
Igatahes kui ta seda küsimust küsib, siis vajutage NO, siis jääb väikegi võimalus, et saate pildid taastada.

Anonüümne ütles ...

Nende rahvariiete ja turbani- piltide kohta: eile couchsufingus just avastasin, et teie võõrustaja on mõned nimetatud pildid üles laadinud - ehk siis kõik ei ole veel kadunud :)

Marit Tomi kontorist.

marika ja tom ütles ...

Kallis "anonyymne", suur ait@h Sulle n@uannete eest - see on abiks, sest muidu oleks ilmselt k@ik kaduma lainud. Aga oleks tore, kui Sa oleks oma nime ka postituse alla j@tnud, siis teaksin, kellele t@nulik olla.

Tervitused,
Marika

marika ja tom ütles ...

Hohoo, Marit - 10 punkti! Korralikul audiitorneiul ei j22 ka midagi m2rkamata:)

T6esti, Ram on pannud oma couchsurfingu profiili pildid oma kylalistest ja muuhulgas v6ib sealt leida nii sarisse m2hitud Marika kui turbaniga ehitud Tomi. Nii et surfake couchsurfingus, kui uudishimu tekkis! (vihjena olgu 6eldud, et alustage meie profiilist - kasutajanimi marikatom ja sealt leiate juba yles meie s6brad ja j6uate nii nende profiilideni).
Tervitades,
Tom

Anonüümne ütles ...

Marika, Anonüümne ITImees olin mina - Viimsi metsade Annika;)

marika ja tom ütles ...

Oi, Annika, ma ei teadnudki, et sa ka usinalt meie tegemistel silma peal hoiad. Tore!

Ait@h sulle igatahes n@uannete eest. Ilmselt l@heb mul sinu teenuseid l@hiajal kohe veel vaja:)

Kuulmiseni ja tervitusi Sulle Viimsi metsade vahele..

Anonüümne ütles ...

Jajaa, loen loen teie blogi. väga mõnus on siin pimeduses lasta mõtted rändama ja kujutada ennast sooja, roosasse Varanasi ;)
Ma muidu selline vaikiv jälgija, kuid IT-küsimusele ei suutnud vastu panna;)
ilusaid mõtteid!
annika

Unknown ütles ...

Piltide taastamiseks on vaja vaid arvutit, vastavat programmi ja teist ketast kuhu need taastada. Selleks ei ole isegi ITi mehi vaja ;).
Kirjuta googlesse data recovery või recover my data ja siis peks vastavaid programme hulgi tulema. Isegi, kui oled ketta formattinud, on võimalik nende programmidega anmeid taastada, muidugi ei soovita seda teha, sest mingil määral võib sellegi poolest kaduma minna. ITi meeste juurde on mõtet minna alles siis, kui tõesti mingi vahendi abil ei saa enam ketta andmetele ligi.

marika ja tom ütles ...

Erkki,

see oli nyyd kyll yks asjalik soovitus. "Daunloudisn" programmi ning kuigi see protsess votab terve igaviku, olen siiski juba esimesi samme saavutamas...

tanud,
marika