pühapäev, 23. november 2008

Kuhu kadusid aluspüksid, rumm ja aeg?

Kehatemperatuur stabiilselt +37,2 ºC


Hetkel on Jaipuris veedetud päeva neljas õhtu, me ei ole Jaipuris pea et mitte midagi näinud ning meil on jätkuvalt veel vastamata kolm olulist küsimust:

1. Kuhu kadusid Tomi aluspüksid?

2. Kuhu kadus rumm?

3. Kuhu kadus aeg?

Kõige pealt alukad. Ehk siis andsime teise päeva hommikul siinsesse pesumajja pesta suure koti oma musta pesuga. Õhtul rõõmustasime lõhnavate riidetükkide pärast, aga järgmisel hommikul avastas Tom, et tema Calvin Klein’i aluspüksid on puudu. Esimene kahtlusalune oli Marika, kelle pesu hulgas Tom arvas oma vara olevat – kuid Marika asjade hulgast meestepesu ei tuvastatud. Kutsusime oma külalistemaja juhtkonna kohale, rivistasime üles ja pärisime pükste kohta. Kuulsime, kuidas helistati kõigile hotellis viibivatelt külalistele, aga tulemust ei olnud. Tänaseni pole pükse välja ilmunud ega pole ka ühtki niidiotsa juhtumi lahendamiseks. Meie enda detektiivitöö tulemusena jõudsime järgmiste võimalike stsenaariumiteni:

1. Mõni püha lehm sõi pesumaja hoovis kuivanud püksid ära.

2. Pesumaja pesupesija soovis üllatada oma naist uue pesuga ning vürtsitada nende ööelu.

3. Tomi alukad läksid hotellitöötaja eksituse tõttu meie naabriks olnud meeste aluspesu fetišiga Briti meeleheitel koduperenaisele, kes keeldus neid tagastamast.

4. Aluspüksid väsisid igavast seltskonnast, kes viis päeva ühe linna ühes ja samas hotellitoas istusid ja õhtuti kokteile trimpasid ning otsustasid iseseisvalt edasi rännata.


5. Muu lahendus.


Järgmiseks rumm. Ostsime kahel õhtul järjest kohalikust putkast „päris” Bacardit ning Coca-Colat, aga kummalgi õhtul käitus rumm täiesti isemoodi. Või kuidas teie seletaksite asjaolu, et ühel õhtul saab 0,375 ml Bacardi pudelist kumbki 3,5 koksi ning järgmisel õhtul täpselt sama suurest pudelist kumbki 7 koksi? Esimesel õhtul alustas kokside tegemist Tom ning peale esimest ringi võttis üle Marika. Tom loomulikult kahtlustas teisel päeval Marikat, et see tegi endale kokside tegemise ajal veel kiired shotsid. Marika aga vandus püha lehma nimel, et ta ei ole salaja rummi puutunud. Teisel õhtul tegi kokse ainult Tom ning Marika heitis talle ette, et tegu oli äärmiselt lahjade jookidega (olgugi et meeleolu oli sama ülev mõlemal õhtul) ning seepärast kulus vähem rummi. Tegu oli siiski mingi müsteeriumiga, ning variandid, mille peale suutsime iseseisvalt tulla, on järgmised:

1. Meie lukus oleva tagaukse või vannitoa akna kaudu käisid meie uuteks naabriteks tekkinud ärajoonud nägudega taanlased meie tagant näppamas.

2. Juba tehases oli esimese õhtu pudelisse vähem alkoholi pandud.

3. Tegu on India maagide nipiga.

4. Oma intensiivse rännutempoga suudame raskematel hetkedel ainult kolmeni lugeda.

5. Midagi muud.

Kolmandaks aeg. Jaipuri kohta ei ole meil Teile suurt midagi rääkida. Nimelt sulgesime end peale Omaani ja Delhi peadpööritavaid seiklusi lihtsalt vaikselt Jaipuri hotellituppa ja selle armsale rõdukesele, kirjutasime blogi lugusid, sättisime fotosid ning tutvusime lõpuks veidi ka India Lonely Planetiga, et aru saada, mis riiki me jõudnud oleme ning mida siin veel teha võiks. Ühesõnaga, ehmatusega avastasime, et oleme siin viibinud viis päeva, ise aru saamata, mida me kõik see aeg tegime või kuhu aeg kadus. Siinkohal olime täiesti nõutud ja suutsime välja käia ainult ühe lahenduse:

1. Ahvid varastasid aja ära.

2. Muud lahendused.


Kui Teie oskate meid meie olulistes küsimustes veel mõne elujõulise lahendusega aidata, siis oleksime väga tänulikud! Vastuseid ootame meie blogi kommentaaridesse.. ja nutikatele lahendustele vastutasuks jätkuvalt meie kirglikud postkaardid.

Marika ja Tom

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No aga see ongi see kulgemine! Te lihtsalt kulgete ajas ja miks peakski see teistmoodi olema? Vaadake oma rõdult alla tänavale ja te näete ilmselt kõhnasid hindu mehi kükitamas tänava ääres terve päeva lihtsalt vaatamas kuidas elu tänaval kulgeb! Nii kulgetaksegi suuremas osas maailmas, sest aeg ei ole objektiivne, meist sõltumatu asi vaid subjektiivne, täpselt nii kiiresti ta läheb kui me tahame!

Birgit ütles ...

Keegi, kes polnud varem mitte kunagi lund näinud, kirjeldas mulle täna oma eileöist kulgemist läbi tallinna&tormi&tuisu: kell 4 hommikul kesklinnas - null autot, ei ühtki inimest, ainult lõõmav valge tuul.. ning tema enda jäljerida; ta nägi oma minevikku nii kaugele kui silm ulatus

Krissu ütles ...

Ma arvan, et Tomi alukad läksid Aluspükste Maale tagasi :) Vahel lihtsalt juhtub nii!

Anonüümne ütles ...

Aga mina tean hoopis kuhu rumm kadus :) Nimelt mitmed Toomasega tuttavad inimesed teavad, et tal on kombeks asjadega rääkida... Ise oleme pealt näinud huvitavat kõnelust kirjaklambritega, juustuga ja siidriga (viimasele kahele tehti kord Altjakülas pakkumine koos üles-alla sõita, kes teab-see teab :))
Aga igal juhul arvan mina, et Tom pidas maha inspireeriva vestluse rummiga sellest, kuidas olla hea kokteilikaaslane ja efektiivsemalt ühest pudelist mitmesse kokteili mahtuda.

Töötab, eks? Igaüks võib seda kodus proovida, aga toimib see ainult vähestel :)

Terviseid,

Eeva

PS Omaani pildid on hästi lahedad, nädalavahetuse Eestis oleks Marika saanud ka lumevallidel allalaskmist harjutada.

Marikai ütles ...

aluspüksid: ma arvan et Calvin Kleini pükstel tuli koduigatsus peale ja nad põgenesid eestisse tagasi. kaua sa ika neid lambaid ja sigu seal tänaval vaatad. brändi värgil ei kõlba ometi kusagil indias loomadega olla. no ja pesumaja oli hea võimalus pagemiseks.
rumm:ma arvan et rumm kadus teie endi kõhtu.
aeg: kui te sellele küsimusele miski vastuse saate, siis tahaks seda vastust isegi teada.

Unknown ütles ...

Tundub, et ma võiksin taaskordse India reisi ette võtta. Sest minule ju ei meeldinud see hoolimatus, räpasus, vaesus, agressiivsus jne.
Ja oma elu kallima veini olen joonud Indias. Maitses nagu halb Kindzmaruli:)

marika ja tom ütles ...

Kallid blogi-kommentaatorid! Meil on hea meel, et viitsisite meile kaasa elada ja kaasa m6elda:)

T6esti, sedakordne kysimus ei olnud kergete killast! Seega paneme postkaardi Indiast teele k6igile, kes meile oma lahendused kadunud asjade osas l2kitasid.

Muuseas, olgu 6eldud, et Tomi pesusaaga j2tkus! L2ks m66da v2hem kui n2dal, kui Udaipuris pesu pesumajja andes sai Tom 4-paari CK alukate asemel tagasi vaid 1!!!! Olukord olid enam kui koomiline ja Tomil v6ttis ikka m6ni minut aega enne kui ta end koguda suutis ja asja selgitama l2ks. Pesunaine vaatas p6gusalt oma pesuruumi yle ja teatas, et tema on saanud vaid 1 paari pesu. Tom raius vastu, et ta luges enne pesemist oma kraami kokku (kuna ta oli juba pesu osas nii ettevaatlikuks muutunud:) ja teab raudselt, et tal oli 4 paari aluspesu. Pesunaine r22kis omas keeles vastu, et tema ei tea, tulgu ma ise tema pesuruumi l2bi otsima. Pesunaise meeski tuli uksele asja uurima ja tigedalt n2itas, et tema Tomi pesu ei kanna. Kuna pesunaise k2est Tom oma 6igust ei saanud, siis l2ks ta asja klaarima hotelli administraatori juurde. Need lubasid j2rgmiseks hommikuks asja uurida. J2rgmisel p2eval leidis olukord siiski positiivse l6pu: pesunaine oli teise pesu hulgast pyksid leidnud ja Tom ei pidanud endale kohalikke linasid ymber pahkluude ostma:)

Terv,
Marika ja Tom

Anonüümne ütles ...

Marika,

Kuna ma ei leidnud seda "õiget" kohta niisama tervituse jätmiseks, siis teen seda teemaväliselt Sinu viimase postituse järel.
Sain Su kaardi kätte ja raamatu järgmise omaniku lugu olen ka lugenud...Aitäh
Aga, ma siis ikka hoian pöialt, et selle minu kingitud raamatu viimased sündmused ka Sinu reisi lahutamatuks osaks saavad:)
Näeme ehk
Nele

marika ja tom ütles ...

Niisiis, yhel hommikul arkan pimedas, et p@ikeset@usu vaatama minna, surun kae oma pesukotti ning tunnen seal midagi puuvillast ja suuremat kui tavalised stringid ning t@mban selle tombu kotist valja. Pime on kyll, aga mulle helgib selgelt vastu valge riba, millele kirjutatud Calvin Klein. Tomi aluspesu minu pesu kotis!!!! Kolab karjatus!!!! Ehk siis 2 n@dalat olid Tomi kadunud pyksid minu pesukotis peidus. Pean ikka ennast varganaoks tunnistama ning kuulutan mysteeriumi seekord lopetatuks.

punastav Marika

Unknown ütles ...

Ma arvan, et ajaga on sama lugu... panite kuskile kõrvale lihtsalt ära :D

Väga äge blogi on teil igatahes! Ikka püüan vahel piiluda, mis teil teoksil ja elame abikaasaga kaasa. :)

Heade soovidega,

Märt

marika ja tom ütles ...

Nelele:

Kui raamatu viimaste syndmuste all m@tled, et ma veidi hulluks laheks, siis sobib hasti, sest eks ma olen sinnapoole ju teel:) Aga kui sa muid syndmusi motled, siis tekivad kyll kylmav@rinad, mida sa t@psemalt m@tled :)

Muide, minu e-mail t@@tab endiselt: marika@bda.ee, mis sest et out of office vastus tuleb.

kallistused,Marika