kolmapäev, 15. september 2010

Inimkatsed vol 14 ehk 2 aastat reisil

Balil

mõnusas soojas vihmas


Avan harjumusest kodulehekülje
http://www.marikatom.blogspot.com/ ning jään minutiks paariks ehmunult viimast sissekande kuupäeva jõllitama – oiiii, kas tõesti kuu aega tagasi?! Ei ühtegi sissekannet!?! Kuskil kukla taga ju tuksus koguaeg mõte, et oih, blogi pole ammu kirjutanud, aga et juba kuu!!! Kas see on laiskus?! Kas see on väsimine!? Kas see on see, et midagi ei ole öelda või see et kõik on niigi ju öeldud?!

Täna on täpselt kaks aastat sellest hetkest, kui minu jalad Eestimaa kohalt taevasse tõusid ning ma üheks aastaks oma rohkem kui kahe aastasele reisile tulin. Selle ajaga on paju muutunud ning ometi mitte midagi muutunud... Kõik on endiselt äge ning nauditav, aga ägeduse ning nauditavuse definitsioonid on vast muutunud... Mina olen pealtmööda ikka samasugune, aga ometi on minu sees midagi väga suurt muutunud... Ja asjad minu ümber on samad, aga muutunud - nii on minuga endiselt minu arvuti, kuid tema on ka väliselt muutunud, joostes päevas 3 korda kokku ning olles kaotanud pooled oma klahvid.. Minu fotokas on minuga, kuid ta ole nõus enam tihtipeale pildistama, mnuga on endiselt minu reisikott, kuid tal on augud sees ning värv kulunud.. Sama seis on ka blogiga - ta on olemas, kuid temagi tundub olevat väsinud... Või olgu, tunnistan, et pigem on lugu selles, et rändur on veidi väsinud. Väsinud, sest ränduriga on viimastel kuudel päris palju huvitavad ja raskeid inimkatseid toimunud. Seetõttu vahest ehk mõistate, et ränduri elus võib ju kahe aasta jooksul esineda periood, kus isegi vaatamata Bali imelisusele ning maagiale ei teki inspiratsiooni kirjutamiseks, sest nii palju muud on toimumas (ikka ja jälle seespidiselt)... Aga nendest lugudest mõne aja pärast.


Kallid blogi fännid, tänan teid, kes te kaks aastat vastu pidanud olete! Tänan teid, kes te lugude ootuses truult siia leheküljele ikka ja jälle piilute. Ma tänan teid juba ette kannatuse ja usalduse eest, et oodata, et siia leheküljele kohe varsti jälle midagi ilmuma hakkab. Luban, et ilmub!


Marika

igavikuline rändur

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jah, ootame lugusid ja kommentaare. Muide nädala pärast järgmine naistekas toimumas ja tuletame Sind meelde, et siis järgmisel korral juba ise kohal olles kõigest osa saaksid. Päikest Sulle sinna ja kalli!
Annika V

Anonüümne ütles ...

Ohho juba 2aastat. Kui sellele mõtlen siis see oli nagu alles. Aga ootan Sind väga tagasi. Suured kallistused sulle vihmasest Eestist sinna kaugele.
Kristel,Kasper,Kaier :) ja Tauri

Elen ütles ...

Sellest blogist olen saanud tohutult palju uusi mõtteid, kohti, mida lihtsalt pean külastama. Parim eesti keelne blogi, mida olen lugenud ja super pildid! Tundub, et minu plaanitud 7-kuune reis kestab veel järgmised 2 aastat. :)

Anonüümne ütles ...

Äitäh Sulle nende ilusate ja haaravate lugude eest!
Köike Head soovides
Peeter

Unknown ütles ...

Kallis Marika, rõõm Sinust jälle lugeda! Hakkasin juba puudust tundma ja mõtlesin, et oled nii endasse süüvinud, et väline maailm enam üldse ei huvita? :-)

Samas tean, et kaks aastat oled Sa muudkui rännanud ja kirjutanud - väike paus kulus kindlasti marjaks? Läksid reisile ikka enda pärast ja ongi paras aeg võtta päris oma aeg ... Hoian Sulle pöialt ja loen jälle rõõmuga siis, kui vajalikuks pead kirjutada.

Heade soovidega
Aivar

Anonüümne ütles ...

Näen ridu üle pika aja!Järelikult kõik on hästi.Olin juba tusatujusse langemas,et pikka aega midagi kuulda ei olnud.Nüüd tänane päev algas naeratusega :)Kõledast Eestist kaugele tervitusi.

M ütles ...

Marika!
Nii südant soojendav oli Sinust taas kuulda! Ikka aeg-ajalt klikin blogi lehel, et sinu tegemistest lugeda. Ja usu mind, see on nauditav lugemine:) See on imeline rännak, mille oled läbi teinud! Aitäh, et jagad seda oma sõprade ja fännnidega! Pea vastu ja kõike kaunist soovides,

Mariliis M-S

marika ja tom ütles ...

Oiiiiiiii, oletegi kõik alles, mu armsad fännid! Aitäh heade soovide eest!! Loodan varsti päris elus kohtuda!!

Kallistustega,
Marika